Sevgi İlkokulu
Yeşiltepe Mahallesi 3. Cadde Halk Eğitim Merkezi Yanı

VİZYON

Vizyonumuz eğitim öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2020-2021 Resim Yarışması (Cumhuriyet Bayramı Konulu) İlçe Birinciliği ve İstiklal Marşı´nın Kabulü ve M. Akif ERSOY´u Anma Günü Temalı İstiklal Marşı´nı Güzel Okuma Yarışması İlçe 2.liği, 2019-2020 şiir yarışması 1. ve 2.likler, 2018-2019 çocuk oyunları ilçe 3.lüğü.
Öğretim Şekli :İkili (Sabahçı)

İkili (Sabahçı)

Başlama : 07:30 Bitiş :12.20

Servis yoktur.

Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 73 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe merkezinde yer alıp, 3. Cadde üzerinde Halk Eğitim Merkezi binası yanında yer almaktadır. İlçe Emniyet Müdürlüğü yanındadır.

Okulumuzda dönem dönem futbol, satranç v.b turnuvalar düzenlenmektedir.

Bilimsel Etkinlikler

Her yıl ´Robotik Kodlama´ ile ilgili etkinlik ve proje çalışmaları yapılmaktadır.

Proje Çalışmaları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Projesi "Sevgi Günü" eTwinning Projesi "Benim Süper Annem" 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Projesi "Kültürel Miraslarımızı Yaşatalım" eTwinning Projesi "Let The Books Speak" eTwinning Projesi "From Waste To Art: Story Of A Plastic Bottle" 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı eTwinning Projesi "Happy Fingers" (Neşeli Parmaklar)